Isnin-Jumaat: 08:00 - 18:00
Penghantaran setiap hari Isnin hingga Ahad
Isnin-Jumaat: 08:00 - 18:00
Penghantaran setiap hari Isnin hingga Ahad

About Us

Di Terapi Kebun, kami komited untuk menyediakan anda barang keperluan berkebun yang berkualiti pada harga berpatutan. Misi kami adalah untuk membantu anda yang mahu mula berjinak dalam berkebun mendapat keperluan dengan mudah, jimat wang, dan memberi bimbingan & motivasi kepada anda yang mahu mula berkebun sebagai hobi atau sebagai terapi selepas seharian sibuk bekerja.

Terapi Kebun merupakan jenama kedai atas talian yang akan memastikan pesanan anda sampai ke pintu rumah dengan selamat. Kami memahami kepentingan menerima barangan dalam keadaan segar dan dalam keadaan sangat memuaskan untuk kepuasan pelanggan, dan kami berusaha untuk memudahkan anda mendapatkan pelbagai pilihan barang-barang kebun dengan mudah.

Visi kami adalah untuk menjadi destinasi utama bagi pelanggan yang mencari produk berkaitan kebun local seperti baja, biji benih, medium tanaman dan alatan kebun terbaik, dalam masa yang sama memberikan perkhidmatan pelanggan yang terbaik dan pengalaman membeli-belah dalam talian dengan mudah.

Kualiti

Kami membekalkan produk kami dari pembekal yang bereputasi untuk memastikan anda hanya menerima barang-barang berkualiti tinggi.

Khidmat Pelanggan

Khidmat sokongan pelanggan kami yang mesra dan berpengetahuan sedia membantu anda dengan sebarang pertanyaan atau kebimbangan

Penghantaran Pantas dan Boleh Dipercayai

Kami memastikan pesanan anda sampai ke pintu rumah anda dengan cepat dan dalam keadaan yang sempurna.

Tip Berkebun Beginner

Tips Berkebun Beginner